ISTINA O ESTETSKIM ZAHVATIMA: Kada vidite kako je Nataša Bekvalac izgledala na početku karijere, sve će vam BITI JASNO!

Danas je jedna od naših najlepših, ali i najpopularnijih pevačica, a svojim izgledom privlači gde god se pojavi, bilo da je u potpuno sređenom ili opuštenom iz*anju…

Otkako se pojavila na našem estradnom nebu, Nataša svojim izgledom privlači gde god se pojavi, a pesme, čak i one koje je snimila na samom početku karijere, i dalje se smatraju velikim i rado slušanim hitovima.

Budući da važi za jednu od najlepših žena sa našeg podneblja, novosadska Barbika svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim, bilo da je kompletno sređena ili u potpuno opuštenom iz*anju.

Ipak, malo ko se seća kako je Nataša izgledala na samom početku svoje karijere.

Iako mnogi smatraju da se po**rgavala estetskim zahvatima na licu, Nataša je takve navode uvek DEMANT0VALA, a ukoliko pogledate neku od njenih fotografija iz mlađih dana biće vam jasno i zašto.

Nataša se oduvek mogla pohvaliti savršenim crtama lica, punim usnama i figurom na kojoj bi svaka dama mogla da joj pozavidi, pa lepoj pevačici estetski zahvati na licu nikada nisu bili potrebni.

Ova fotografija sa početka karijere svjedoči o estetskim zahvatima Nataše  Bekvalac

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više