“IMAM I B0JIM SE.. “OGLASILA SE ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ: Uslijed B0RBE sa KORONAVIRUSOM, priznala samo najboljoj drugarici (FOTO)

Kćerka Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, obavijestila je već ovih dana svoje pratioce da će ovu situaciju sa korona virusom iskoristiti maksimalno da uživa kod kuće i gleda filmove, ali je st*ahom od nečeg drugoga nasmijala sve.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Naime, Anastasija je podelila sa svojim pratiocima na Instagramu dio prepiske sa prijateljicom.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Imam osu u stanu. Ne smem u dnevnu sobu. Hoću da se ub**em, a gladna sam… – napisala je između ostalog Anastasija i bar malo nasmijala sve u ovom trenutku kad nam pristižu samo loše vijesti.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

738561-anastasija-0-ff

OVA KRVNA GRUPA JE NAJ0TP0RNIJA NA KORONAVIRUS, AKO JE IMATE BLAGO VAMA: Kinezi došli do nevjerovatnog otkrića

Ljudi sa kr*nom grupom A najviše su P0DL0ŽNI zarazi korona virusom, dok su oni sa nultom kr*nom grupom NAJ0TP0RNIJI, rezultat je istraživanja grupe kineskih naučnika.

Kineski naučnici pregledali su podatke 2.000 pacijenta iz B0LNICA u Vuhanu i Šenženu, uključujući više od 200 sm***snih slučajeva.

Prema njihovim podacima, među stanovnicima Vuhana (u koje spadaju i oni koji nisu zaraženi) njih 34 odsto ima kr*nu grupu 0, 32 odsto tip A, 25 odsto B i 9 odsto AB.

S druge strane, najviše zaraženih stanovnika Vuhana (38 odsto) je onih sa A kr*nom grupom, dok je 26,4 OB0LJELIH sa B kr*nom grupom, a 25,8 odsto ima nultu kr*nu grupu. Najmanje pacijenata, deset odsto, je onih sa AB kr*nom grupom.

Prema tome, kaže se u istraživanju, NAJUGR0ŽENIJI su oni sa kr*nom grupom A, dok je među onima sa nultom grupom srazmjerno najmanje OB0LJELIH od virusa COVID-19.

Da bi provjerili svoju teroriju, oni su uradili kontrolno istraživanje na 398 dodatnih pacijenata iz Vuhana i Šenžena i dobili isti rezultat.

Vrijedi napomenuti da je servis za objavljivanje preliminarnih naučnih izveštaja iz medicine, prije nego što ih recenziraju eksperti iz date oblasti.

Na pomenutom sajtu jasno istaknut savjet da se rezultati istraživanja ne plasiraju u medije kao pouzdane informacije.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više