Hrani kokoške, vozi traktor, okopava…Rada Manojlović ne libi se teškog seoskog posla, a evo gdje joj je Haris!

Pjevačica Rada Manojlović ne bježi od svoje prošlosti i korijena. Naprotiv. Ne samo da ponosno ističe da je sa sela, već svaki slobodan trenutak koristi da mu se vrati. I to sa zadovoljstvom.

Naime, Rada je prije nekoliko mjeseci otišla kod svog oca Radeta, maćehe Suzane i sestre Marije u rodno Četereže i svakoga dana se bavi onim što je još kao mala voljela. Okopava baštu, vozi traktor, hrani kokoške…

– Rada je ovdje već nekoliko mjeseci. Odlazila je povremeno u Beograd kada je imala neke poslovne obaveze, ali bi se uvijek vraćala. Uživa sa porodicom i mještanima – ispričao je izvor blizak porodici Manojlović, iz ovog malog mjesta u Srbiji.

Kako nam je još rekao, Manojlovićeva je u novu kuću, koju je izgradila prije par godina, ubacila i stoni tenis, stoni fudbal i razne druge zanimacije, tako da u večernjim satima okuplja društvo iz djetinjstva i sa njima kreativno provodi vrijeme.

– Preko dana je možete vidjeti kako hrani kokoške, kupi jaja po dvorištu, ali se ne libi ni da sjedne u traktor i preveze ono što je potrebno. Sad su razni poslovi na polju aktuelni, a ona i njena sestra Maja zdušno pomažu ocu i maćehi – ispričao je izvor.

Povremeno je, kako smo saznali, u rodnom selu posjećuje i dečko, pjevač Haris Berković, nerijetko i prespava kod njih, ali onda on ode svojoj kući, a pjevačica ostane na selu.

– Ovdje sam, uživam maksimalno i ne znam kad ću se vratiti – kroz smijeh nam je rekla Rada Manojlović kada smo je pozvali, i dodala:

– Ne mogu vam opisati koliko mi prija ovaj odmor i bijeg od svega i od svih. Neće me biti do daljeg.

Budući da se pandemiji koronavirusa kraj ne nazire, barem ako je suditi prema riječima epidemiologa, te da su nastupi pjevačima otkazani, nije isključeno da će i Rada svoj boravak u selu dodatno produžiti.

.

.

.

.

.

Izvor: Alo.rs

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više