H0R0R! Devojčica je odjednom počela da VRIŠTI! Kada joj je majka VIDELA ruku – nastao je Š0K! (VIDEO)

Malena Kajli Kuk iz Teksasa je radila ono što i sva deca na sportskom igralištu – bezbrižno se zabavljala sa svojim vršnjacima. U jednom momentu, javio se 0ŠTAR B0L, a gotovo nikome nije bilo jasno o čemu se radi.

Ova iznenadna i neprijatna situacija se odigrala kada je mala Kajli spustile ruke na zemlju. U tom M0MENTU, ni otkuda se pojavila zmija 0TR0VNICA i uj*la dete.

Radi se o jako 0PASN0J i 0TR0VN0J zmiji koja može ozbiljno da P0VREDI čoveka, čak u nekim slučajevima i da us**ti odraslu osobu samo jednim uj**om!

– Bio je to jeziv M0MENAT! Srce mi je stalo – rekla je Natali, majka malene Kajli.

Zmija je devojčicu uj*la za prst, a nakon toga, cela ruka je dobila crnu boju i 0T0K. Ova situacija se odigrala na dečijem igralištu! Natali H0RN je bila prisutna i odmah je 0TRČALA kod deteta čim se in**dent desio. Kajli su brzo odveli u B0LNICU i dobila je terapiju PR0TIV uj*da zmije.

Na sreću, lekari su brzo reagovali i mala Kajli je spašena.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti