GAGI NAPUSTIO BIJELU KUĆU! Anabela Atijas ne može sebi doći (VIDEO)

Zadrugari su noćas imali priliku da pogledaju sve ono što su pričali prethodnih dana, sla*gali ili prešutali jedni drugima, a na kraju i nastavak tur***ntne sv*đe Lune Đogani i Marka Miljkovića tokom prethodne žurke.

Anabela Atijas nije mogla da gleda pot**sne kadrove, pa je sve vrijeme ur*ala iz petnih ži*la zbog Miljkovićevog nastupa.

– Už*as! Už*as! Vidim svoje dijete kako je neko mal***tira! Ja ne znam Luna šta ti voliš, zaista. Svi sveci, pomozite ovoj djevojci – ur**la je Anabela.

Gagi Đogani od sramote nije mogao da izdrži, te je napustio Bijelu kuću, a za njim je krenula i kćerka Luna, jer nije mogla da podnese kadrove koje je sama priredila svojim roditeljima.

Cristiano Ronaldo pomaže bolesnoj djevojčici iz Srbije

Brojni srbijanski mediji prenijeli su informaciju da je Cristiano Ronaldo donirao svoj potpisani dres Juventusa za liječenje djevojčice Sofije, a Nova.rs je objasnila kako je došlo do toga da portugalski as pomogne najmlađem članu porodice Markuljević.

Naime, Sofija sa svojih devet i po mjeseci ne može potpuno držati glavu, da je podigne, ne može da puzi, sjedi, ne može se okrenuti samostalno, niti da podiže nogice. U pitanju je rijetka, ali izuzetno pro***ivna i sm***osna neu***ićna bolest.Djeca sa ovom dija***om žive najviše dvije godine, a za liječenje je potreban lijek Zolg**sma, koji košta nevjerovatnih 2,1 milion dolara. Ogromna suma čijem se prikupljanju pridružio i Ronaldo.

As Juventusa velikog srca donirao je potpisan dres koji je na aukciji do 12. juna, a Nova.rs je otkrila kako zasluge pripadaju i fan klubu Juventusa u Srbiji. “Sofijin otac Stefan Markuljević radi u jednoj teretani, poznaje brojne sportiste i odatle se znamo. Dobili smo informaciju da je Ronaldo donirao dres pa sam provjerio s njim kako je do toga došlo, jer u pitanju je život djeteta.

Prijatelj Sofijinog tate iz Njemačke, koji se kreće u nogometnom društvu i poznaje mnoge igrače, među njima i Cristiana. Kada je krenula cijela humanitarna akcija, taj prijatelj posredovao je da se Ronaldov dres nađe na aukciji”, rekao je Marko Čapljić iz Juveovog fan kluba. Za Ronalda mnogi kažu da je pre***ntan i veliki eg*ista, ali nikada mu se nije moglo osporiti da je veliki humanista.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više