F0T0GRAFIJA KOJA ĆE VAS Š0KIRATI! Mnogi uživaju u njemu, ali hoćete li i nakon ove F0T0GRAFIJE jesti kebab? (FOTO)

Na internetu se pojavila NEVER0VATNA F0T0GRAFIJA na kojoj mladići pokazuju kako slažu MES0 za kebab.

Izgleda Š0KANTN0 zar ne?

Kakava je vaš reakcija na ovo?

JUGOSLOVENI SU JE OBOŽAVALI, a naša glumica se udala za ITALIJANA i napustila sve! Pogledajte kako danas izgleda! (FOTO)

Kaže da kod K0ZMETIČARA ne ide, a tajnu svog izgleda pripisuje tibetanskoj meditaciji i životu bez st*esa.

“Gde si našao ovu nevaspitanu?”, pitao je šanker Nikolu u kultnom filmu “Mi nismo anđeli”. Ta “nevaspitana” je bila Lidija, koju je glumila Tatjana Pujin, jedna od najlepših domaćih glumica tog vremena.

Pričalo se da suje muškarci tadašnje Jugoslavije 0B0ŽAVALI, ali da je njeno srce SKR0VIŠTE pronašlo u Italijanu.

Naime, kada je započeo r*at ona se preselila u Italiju, a nekoliko godina kasnije udala za Đulijana Červinija koji obavljao dužnost savetnika pres-kabineta predsednika Italije.

Ipak, nakon nekoliko godina raz*odi se od njega, vraća u Srbiju, da bi 2013. godine ponovo udala za Đulijana.
“Đulio i ja smo se upoznali preko zajedničkih prijatelja s početka devedesetih godina, otprilike baš u ono vreme kada su u našoj zemlji započinjali razni nemili događaji. Neko vreme smo se družili, V0DILA sam ga na brojne beogradske ZABAVE, na mnogima sam ga čak i zaboravljala, da bih nešto kasnije otišla s njim u Italiju. Živela sam tamo nekoliko meseci i ponovo se vratila u Beograd. Rekla sam mu: „Đulio, sve je sjajno, ali ja PR0ST0 ne mogu ovde da se UKL0PIM.“ Potom sam D0ŽIVEA razna raz****anja u ljude oko sebe, u sve ono što se tih godina dešavalo. KRAJ bivše Jugoslavije, a samim tim i udaljavanje od dragih ljudi doživela sam Š0KANTN0. Vrlo brzo sam donela odluku, spakovala stvari i otišla. Tada sam imala dvadeset i četiri godine”, ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Krajem osamdesetih i početkom devedesetih momci su uzd*sali za Tanjom Pujin, dok je i mlađi znaju i po filmovima “0KT0BERFEST”, “Hajde da se volimo”, “Tako se KALI0čelik”, a mnogima je ostala u sećanju po ulozi CIGAN0VIĆEVE ćerke u “Boljem životu”.

Danas ima 53 godine, živi u Rimu, putuje i snima dokumentarce. I dalje je udata za čoveka svojih snova, nemaju dece. Ima svoju bašticu u kojoj uzgaja 0RGANSK0 povrće i voli da kuva. Gluma joj, kaže, ne nedostaje.

Što se tiče izgleda, nije se mnogo promenila, i danas je prepoznaju kad prošeta ulicama Beograda. Kaže da kod K0ZMETIČARA ne ide, a tajnu svog izgleda pripisuje tibetanskoj meditaciji i životu bez st*esa.

MUŠKARCI SU PADALI NA NJU: Važila je za jednu od najljepših glumica, a onda  je nestala iz Srbije, otišla i udala se za Italijana! | Novi.ba

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti