Društvenim mrežama kruži ova slika! Vidite li šta nije u redu? (FOTO)

Svakom od nas povremeno se desi jedan od tih dana kada nam ništa ne ide od ruke, ali njen dan osvanuo je na svim društvenim mrežama.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Već možemo da zamislimo kako je izgledalo jutro ove dame, uspavala se, juri tamo-ovamo, usput po kući jureći papire koji su joj potrebni a istovremeno smišlja šta da obuče da izgleda pristojno a da ne oduzima mnogo vremena.

Kombinaciju je smislila, papire prikupila i izlazi iz kuće. Usput se preslišava da li su svi papiri na broju i str**uje koji li joj fali, jer jedan sigurno fali.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

B0RBA je i dalje u toku, ona konačno dolazi na red, istresa ispred službenika hrpu papira, a ljudi iza nje gledaju samo u jedno, u njene cipele koje su, kako to Marfi voli, ras***rene.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Sigurno nije jedina kojoj se desilo nešto ovako, ali ima tu nesreću da živi u vrijeme društvenih mreža, pa će ovaj njen naopak dan ostati zabilježen i vrtjeti se internetom još dugo.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

A ona će sigurno ubuduće paziti da ne kupuje tako slične, a opet tako različite cipele.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više