DRAMA! SANDRA DOŠLA DA VIDI BEBU, PA ZAVRŠILA U JOŠ VEĆIM SUZAMA!

Sandra Obradović se, kako je s*ud odredio, pojavila na jedan sat da vidi svog sedmomesečnog sina, kog je tačno u minut doveo njen bivši partner V. B.

Ispred Centra za socijalni rad Zvezdara juče se odvijala prava drama – neutešna majka pojavila se sama, a njen partner je uz sebe imao privatno obezbeđenje.

Ne želeći da dete bude fotografisano, V. B. se okrenuo i otišao kao automobilu. Nešto kasnije se, pak, vratio i odveo dete manekenki i bivšoj učesnici “Farme”.

“Ne želim da izl*žem svoje dete T0RTURI niti da UGR0ŽAVAM njegovu bezbednost”, prokomentarisao je on, dok je Sandra čekala dobrih pola sata na svog mališana.

“Ne možemo da nađemo zajednički jezik niti postoji drugi način osim ovog. Ja sam dete uzeo zbog toga što nije bilo bezbedno pored nje. Sandra već mesecima pi*je i odbija da ode na lečenje. Nudio sam joj pomoć, čak sam našao rusku kli*iku u kojoj lečenje košta 10.000 evra, ali je ona to odbila”, tvrdi V. koji, kako kaže, ne beži od toga da joj vrati dete kada se uveri da je ona dobro i da se izlečila.

“Ja ne želim da moje dete bude bez majke, niti želim da joj ga oduzimam. Želim samo da ona bude dobro i da bude dobra majka mom detetu. Želim da moje dete bude bezbedno, a trenutno nije tako”, ističe on i dodaje: “Plaćao sam dve dadilje, ali je ona tek tada radila šta je želela. Imala je viška slobodnog vremena, pa je mogla da izlazi i provodi se, a dete je zanemarivala”, tvrdi on.

Sandra Obradović je sedmomesečnog sina nakon jednog sata vratila ocu, a onda je kroz suze rekla da je njen partner sve sl*gao.

“Nije istina da sam odbila da odem u kli*iku, to je l*až. Rekla sam mu da uvek mogu otići na razgovor, pregled, testiranje, na šta god, ali njemu to nije bilo dovoljno. On želi da me H0SPITALIZUJE, da me proglasi lu*om i NEP0D0BN0M kako bi mogao da radi šta želi. Ja nisam al*****rka, kao što ni on nije lekar da bi mi davao dij***oze. Vladimir želi da nas*lje koje nada mnom vrši godinama prikrije la*ima i kle***ama protiv mene. To mu, koliko vidim, polazi za rukom”, rekla je ona.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više