DR NESTOROVIĆ REKAO VODITELJKI DA SE UB*IJE UŽIVO U PROGRAMU! Postavila mu je jednostavno pitanje, a onda… (VIDEO)

Doktor Branimir Nestorović jutros je bio gost u emisiji “Dobro jutro Srbijo” na televiziji Hepi. Govorio je o raznim temama u vezi sa svojim profesionalnim obavezama i planovima, ali i o privatnom životu.

Osvrnuo se na političke, zdravstvene, naučne i društvene teme.

Međutim, doktor Branimir je opet Š0KIRA0, ali i nasmejao narod u Srbiji.

Naime, kada se počelo govoriti o ambroziji i problemima koje ta biljka iz*ziva, posebno u sadašnjem periodu, dao je šaljiv odgovor koji je nasmejao oba voditelja, a sudeći prema reakcijama na društvenim mrežama, njegov odgovor nasmejao je i narod.

Voditeljka ga je upitala:

– Doktore, šta ćemo sa ambrozijom?

Doktor je u skladu sa svojim HUM0R0M i karakterom ispio gutaljaj vode i odgovorio kratko:

– Da se ub**ete.

Potom su se oba voditelja emisije nasmejala, kao i doktor.

Potom je dao pravi odgovor na postavljeno pitanje.

STAVITE LIMUN NA PETU I OBUJTE ČARAPE: Posledice ovog postupka biće potpuno Š0KANTNE!

Ružne i suve pete tokom letnjih dana su verovatno NAJG0RA stvar za one koji vole da nose sandale i generalno otvorenu obuću.

Kreme i pil*nzi nekada ne daju željene rezultate, zato je krajnje vreme da se okrenete onome što već imate u kući , a to je verovali ili ne limun!

Za početak odaberite limun koji je dovoljno velik da može da vam prekrije petu, pa ga iscedite. Od dobijenog S0KA sebi napravite limunadu, a za sređivanje peta će vam trebati K0RA.

Potrudite se da iscedite sav S0K, aki da pulpa ostane.

Polovine limuna stavite na pete, tako da ih u potpunosti prekriju. Obujte čarape tako da sve stoji na mestu. S0K iz limuna će delovati kao hemijski pil*ng i odstraniće svu suvu i ružnu K0ŽU.

Potrebno je da ostavite limun da odstoji najmanje sat vremena, a idealno bi bilo da ostane preko noći. Noću je i najlakše, jer je hodanje sa limunovima prilično nezgodno.

Pete nakon samo jedne večeri postaju mnogo mekše, svi suvi delovi nestaju i, nakon što nanesete kremu, izgledaju kao da ste bili kod pedikira.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više