DOKTORKA DARIJA PROGOVORILA O ĐOKOVIĆU!

Doktorka Darija Kisiić Tepavčević govorila je o Novaku Đokoviću i na**dima na nejga koji stižu sa svih strana posle 0RGANIZACIJE “Adria tura”

– Izgledaju mi kao korišćenje situacija koja je u vezi sa koronom, zbog nekih os*da koje nemaju veze sa tim. Kad je u pitanju Novak Đoković i sve te sportske manifestacije koje su bile, postoje striktne mere kako treba da se ponašamo, čak i broj ulaznica koji može da se proda, ali nije odlazak na bilo kakvu manifestaciju nešto što je obavezno. Svi su svesni da odlazak na takvu manifestaciju nosi određeni ri*ik i svako je procenio za sebe. Vidim da su mnogi os*dili derbi, nije se pokazao kao ponašanje visokog ri*ika – rekal je Darija Kisić tokom emisije “Hit tvit”.

Nastavila je u isotom ritmu.

– Karte su se uglavnom onlajn prodavale i postojala su pravila koje je trebalo primeniti. To što se nisu primenile, to treba sankcionisati 0RGANIZAT0RE. Ali nisu ti ljudi iz inostranstva, koji su zaraženi i rekli da su bili na derbiju, direktno sa granica otišli na derbi, uvek je bilo nekih okupljanja i slavlja pre i posle.

Govorila je i o Novaku.

– Sportisti i treba da budu i jesu uzori za većinu oblika ponašanja, ali i oni su imali određene aktivnosti i određene načine ponašanja i pre samog turnira i posle. Ne može Novak da bude odgovoran za svakog učesnika kako se on ponašao pre i posle turnira.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više