DOKTOR NESTOROVIĆ DOKAZAO DA JE U PRAVU ZA MASKE: Možda sam POMAHNITAO, ali ovo kaže najveći svjetski STRUČNJAK!

Doktor Branimir Nestorović ne želi da odustane od javnog iznošenja svojih stavova UPRK0S tome što ga mnogi kritikuju, pa čak nazivaju i “pomahnitalim”!

Nakon što je na fejsbuku objavio tekst u kom se može pročitati da maske nisu toliko jaka zaštita od koronavirusa koliko se priča i da se Amerikanci UPRK0S tome što redovno nose maske ipak zaražavaju, on je podigao veliku prašinu u javnosti.

Bio je čak i na kritikama nekih medija koji su os*dili njegov potez, a sada je dr Nestorović objavio još jedan naučni tekst na temu nošenja maski tokom epidemije, pa se čini da on ne namjerava da mijenja svoj stav, a čak je odgovorio i onima koji ga kritikuju:

– Kako neko reče “pomahnitali” dr Nestorović ne nudi naučne studije o efikasnosti maski. Ovo je od eksperta za respiratorne B0LESTI , naslov je dovoljan “maske za sve za covid 19 nemaju solidnu naučnu osnovu” – napisao je on.

Inače, poznato je da je dr Nestorović samoinicijativno napustio Krizni štab, zbog, kako je objasnio, činjenice da mu je dosadilo da bude “crna ovca”.

Njegove tvrdnje u SUPRT0TN0STI su sa zvaničnim preporukama, pa je očekivano da postoji dio srbijanske javnosti koji os*đuje ovakve njegove istupe.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više