DODAM 1 KAŠIKU OVOG ZAČINA I VODU I OČISTIM POD: Kad vidite zašto, uradit ćete isto, SVE SE CAKLI KAO NOVO!

Čisti i oprani podovi nisu samo najbolji način da se oslobodite prašine i bakterija, već i da stvorite prijatnu i zdravu ATM0SFERU u stanu. Ništa manje nije važna ni energija kuće, koja takođe treba periodično da se odradi.

Zato se praktikuje dre*vni rit*al čišćenja podova sa solju. So će učiniti da sa poda nestane prašina, ali isto tako će obezbijediti dobru auru prostorije, pogotovo ako je vrijeme da se u kuću vrati mir, sreća i D0BR0BIT.

Zašto treba da očistite kuću sa solju?

Pranje podova sa dodatkom obične kuhinjske soli za čišćenje stana ili kuće od skupljene negativne energije je potrebno kada:

– Djeca su često prhlađena
– Stalno imate nesanicu
– Sobne biljke slabije rastu
– Električni uređaji često PR0PADAJU;
– Nedavno je neko preminuo u stanu;
– Stalno nema dovoljno novca;
– Stvari iznenada nestaju.

Prije nego što počnete rit*al čišćenja podova sa solju, iz kuće morate da izb*cite sm*eće i sve nepotrebne stvari koje gu*še prostor

Pravila čišćenja kuće sa solju:

U kantu sipajte 10 litara vode i 1 supenu kašiku obične kuhinjske soli. Zatim otvorite prozore, jer to će omogućiti zamjenu energije: L0ŠA izlazi, D0BRA energija ulazi. Krpu pokvasite i dobro obrišite podove. Osim podova možete prebrisati i police, ST0L0VE , kvake i uređaje koje imate u kući.

So koju koristite za čišćenje kupite posebno za tu namenu i nikad je nemojte koristiti za soljenje hrane. Ovaj rit*al RADITE barem jednom mjesečno.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti