DA LI JE OVO SRPSKI KAZANOVA?! MILOVAN IMAO ČETIRI VENČANJA ZA SEDAM GODINA! Prva žena imala samo 18 godina, on 53! EKSKLUZIVNO OTKRIVA KAKO DO ŽENSKOG SRCA(FOTO)

Milovan Dragutinović iz sela Kalenić kod Požege, najpoznatiji je MLAD0ŽENJA u ovom kraju a i šire.

Nema ko ne poznaje Milovana Dragutinovića, seoskog lolu i dobričinu iz sela Кalenić kod Požege. Prvi put se oženio u 53. godini, međutim bračna sreća ga nije baš poslužila, pa je u dvorištu podizao šatru još tri puta i isto toliko sakupljao svatove.

Niko nije odbio njegov poziv na veselje, jer komšije i R0DBINA vole Mila, a kako kažu jedina mana mu je što se brzo zaljubi.

„Dugo sam ja momkovao, zabavljao se sa devojkama i tek kad sam ušao u pedesete reših da se oženim. Prva nevesta mi je imala osamnaest godina i bila je mnogo dobra. U mojoj kući zadražala se oko dve godine, kako je počela da radi u gradu tako je vrlo brzo i otišla. Sa drugom sam bio u braku samo dva meseca, a treća se zadržala oko pola godine“, priča Milovan.

Za četvrti brak Dragutinović misli da mu je su**inski, jer Slađana je žena kakvu je oduvek želeo. Nada se da je ove jeseni poslednji put raz**injao šatru u dvorištu, sazivao muziku, fotografe i okupljao svatove.

„Slađana je prva žena koja je u ovu bračnu zajednicu nešto i donela. Upoznali smo se na buvljaku u Pančevu i 12 godina je ona mene čekala, pre**pela sve ove moje brakove i čuda i nakon toga stu*ila u bračnu zajednicu sa mnom. Dokazala je da je žena za sva vremena“, rekao je Mile.

Ovaj bračni par najviše od svega želi da svoju ljubav kruniše sinom, a ako zbog godina to ne bude bilo moguće prirodnim putem, kako kažu, pokrenuće postupak za usv*janje. Svadba je bila i više nego vesela i iako su zbog korona virusa, ovaj put prisustvovali samo najbliži pevalo se i igralo duboko u noć – četvrti put u istom dvorištu.

„Na svakoj njegovoj svadbi sam bio, ali mogu reći da je ova najbolja. I ponovo bih ja došao i na sledeću, ali se nadam da neće biti potrebe. Vidi se da se Mile i Slađa baš vole i da je brak SKL0PLJEN iz ljubavi, a ne iz koristi“, rekao je jedan od Milovih R0ĐAKA .

I nema su*nje da će meštani sela Кalenić, ove zime imati šta da prepričavaju, a jedna od najinteresantnijih kuća biće svakako ona u kojoj žive Milovan i Slađana.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više