CIJELA SRBIJA U Š0KU, KIKI IZ PAROVA JE SADA ŽENSKO, A NEKADA JE BIO MUŠKARAC ZA KOJIM SU SVI UZDISALI?! Pogledajte slike, niko ne može vjerovati!

Kristijan Nikolić Kiki novi je član “Parova 8”, a odmah po ulasku osvojila je snimpatije ukućana zemunske luksuzne vile.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kiki je odmah prihvaćena od strane budućih cimera, ali jedna stvar nikome nije bila jasna.

“Da li si ti takmičar ili takmičarka?”, upitao je Zoran Pejić Peja radoznalo dok je vodio program.

“Takmičarka”, riješila je situaciju Kiki.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ono što je zanimljivo to je da je Kiki odmah na startu otkrla svoju životnu priču koja je mnoge zap****astila, po mnogo čemu.

“Ja se ne bavim ničim, ne znam da li će se neko zaljubiti u mene, pogledajte me”, rekao je Kiki,Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Imam 23 godine i nemam završenu ni Osnovnu školu. Ušla sam da postanem popularna. Do sada mi nije uspjelo,a li evo sada jeste. Živim od roditelja i nemam prijatelje”, rekla je Kiki pa ostavila sve u čudu.

Ono što cijelu Srbiju int***gira je pitanje kako je Kiki nekada izgledala.

Zanimljivo je kako na internetu nema nikakvih slika iz prošlosti, samo one iz Parova.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Međutim, mnogi na internetu su zaključili kako je Kiki kao muškarac sigurno bio veoma zgodan i lijep, budući da ima lijepo lice.

kikiii

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više