CIJELA SRBIJA PLAČE ZA GILETOM! PJEVAČ ODUZEO SEBI ŽIVOT ZBOG ZELENAŠA: Ostavio porodici pismo, otkrio P0TRESNE detalje!

Dragiša Mitić Gile izvršio je samo**istvo prije dva dana, u R0DN0M mestu Knićanin, kod Titela. Gile je navodno digao ruku na sebe zbog DUG0VA , a za sobom je ostavio suprugu i dva sina. Njega je ob**šenog, u staroj kući u kojoj su nekada živjeli njegovi roditelji, pronašao R0ĐENI brat, kaže izvor.

“Niko ne može da vjeruje da Gileta više nema. Cijelo selo pl*ače za njim. I ne samo ovo naše, već i sva susjedna. Da krenete redom od kuće do kuće, nećete naići ni na jednog domaćina koji ga nije poznavao i volio. Čuli smo da ga je brat pronašao ob***enog u kući njihovih roditelja koji više nisu živi”, rekao je jedan od mještana sela u kojem je Gile živio, a onda nastavio:

“Bio je omiljeni pjevač na svim seoskim veseljima. Bukvalno, nijedno slavlje nije moglo da se zamisli bez njegove pjesme. Pjevao je na gotovo svim svadbama koje su se odvijale u ovim krajevima.”

Kako kaže, svi će ga pamtiti kao veselog, dobrog i poštenog čovjeka.

“Gile se ub*io zbog DUG0VA. DZG0VA0 je zelenašima. Kamata je rasla iz dana u dan, a on prihoda nije imao. Zbog koronavirusa nigde nije nastupao, a i žena mu je ostala bez posla iz istih razloga”, ispričao je izvor blizak ovoj porodici. Kako je rekao, supruga nesretnog pjevača bavi se ukrašavanjem prostora za slavlja, a kako su i ona 0TKAZANA zbog pandemije, tako je i ona ostala bez sredstava za život. Gile, inače otac dvojice sinova od kojih je jedan nedavno završio srednju školu, navodno se zadužio kod zelenaša, jer u banci, kao nezaposlen, nije mogao da digne kredit.

Gile je navodno svojoj porodici ostavio 0PR0ŠTAJN0 pismo u kojem je napisao sve ono što nije imao snage da im kaže u oči.

Objasnio je svoj postupak i odluku, te zamolio za 0PR0ŠTAJ.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više