ČETVERO DJECE IZ ČETIRI BRAKA: Ovo su svi muževi Zorice Brunclik – jedno im je svima zajedničko

Slavna pevačica narodnog melosa Zorica Brunclik pored uspešne karijere iza sebe ima i vrlo int***ntan privatan život.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kao što se zna, Zorica se do sada više puta udavala i ima čestvoro dece – Mariju, Đorđa, Zlatu i Miljanu. Ćerku Mariju dobila je već sa 18 godina i to u va****ačnoj zajednici.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića, koji je danas oženjen i ima dvoje dece.

Ovaj brak se brzo završio, pa je Brunclikova sreću potražila u drugom harmonikašu Lubi Kešelju, kojem je ro*ila ćerku Miljanu. On navodno nikada nije hteo da je prizna, a retko se sa njom viđa i čuje.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ljubo Kešelj

– Kada sam se udala i drugi put, rodila sam ćerku Miljanu, čiji je otac izgleda istovremeno prestao da voli i svoje dete i mene… Miljana nije imala sreće s ocem, koji je prestao da je viđa kada je imala samo šest godina – izjavila je Zorica svojevremeno.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Miroljub Aranđelović Kemiš i Zorica Brunclik u Pinkovim zvezdama

Svi Zoričini muževi imaju isto zanimanje. Brunclikova je danas u braku sa harmonikašem Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, sa kojim ima ćerku Zlatu Aranđelović. Ona je modna blogerka i mamina stilistkinja.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više