ĆERKI SU DALI ČUDN0 IME! Glumica i voditeljka TIJANA je bivša supruga OVOG GLUMCA – Svi ga znate!

Glumica Tijana Čurović bivša je supruga glumca Slaviše Čurovića kojeg su gledaoci gledali u serijama “Ub*ce mog oca” i “Nemanjići”.

Tijana i Slaviša Čurović imaju ćerku, kojoj su dali veoma neobično ime – Taja.

Taja je žensko ime koje se smatra skraćenicom imena Tatjana, što znači vat*ena kraljica ili imena Tajana čije značenje je čvrsta.

PUTINOV D0KT0R OTKRIO TAJNU ZDRAVLJA: Ovo je CENTRALNI 0RGAN našeg imuniteta, a evo šta nas najviše ub*ja!

Ovako IMUN0L0G i akademik Bogdan Vladimirovič Gorodiski, inače član medicinskog tima predsednika Rusije Vladimira Putina, objašnjava zbog čega je potrebno sačuvati zdrav imunitet svakog 0RGANIZAM.

– U kvantitativnom smislu, to je od oko 1.000 do 3.000 B0LESTI koje zavise od imunog sistema. Ra*ne ne za*staju, jer ćelije ne dobiju željeno naređenje od lim*ocita, ove komande nisu dovoljne, mrlje na K0ŽI takođe su nedostatak imuniteta – objašnjava Gorodiski, koji je ne tako davno održao predavanje u Subotici pred nekoliko desetina zainteresovanih građana.

Svi znamo da ceo IMUN0L0ŠKI sistem, sve ćelije našeg tela počinju iz K0ŠTANE sr*ži. Ovde se nalaze naši preci – matične ćelije.

Gorodiski, koji je na čelu naučnog instituta pri administraciji ruskog predsednika, ističe da naše ćelije žive samo od 10 dana do 3 meseca, i neprestano se ažuriraju i zamenjuju, te da za života sintetišemo oko 12 tona ćelija i 30 tona MIKR0BA.ž

– Tamo gde je centralni 0RGAN IMUN0L0ŠKOG sistema, tim*sna žle*zda. Takođe ima H0RM0NALNU funkciju, neki H0RM0NI ovde sazrevaju i oni stvaraju H0RM0NE pomoću kojih naša kr*na zrnca sazrevaju. Tada ulaze u kr**tok i počinju da nas štite – od virusa, od MIKR0BA – objašnjava Bogdan Vladimirovič Gorodiski.

Postoje fiz*čko i men**lno zdravlje, koji su, po mišljenju cenjenog doktora, ner***idivo vezani. On ističe i da je medicina 21. veka pred velikim iza*ovom.

Osim toga, drugi veliki PR0BLEM, kako kaže ruski akademik, čine tihe i spore, gotovo neprimetne inf*kcije, koje mnogi ne znaju da imaju. Baš one mogu da budu uzr*čnik teških obo**enja poput HR0NIČN0G her*esa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više