ANASTASIJA RAŽNATOVIĆ SE P0TPUNO SKINULA! U uskom kupaćem se sve ocrtalo, a jedan detalj golica maštu!

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović današnji vrući dan provela je u Novom Sadu sunčajući se sa prijateljima i uživajući u PL0VDIBI gliserom

Kako su nam konačno došli pravi letnji dani, poznate ličnosti sa naše estrade uživaju na suncu ali i rashlađuju na bazenima, jezerima i rekama.

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović današnji dan provela je u Novom Sadu sunčajući se sa prijateljima i uživajući u plovidbi gliserom.

U jednom trenutku Cecina naslednica nije 0D0LELA pa je tokom vožnje gliserom zaigrala i zamešala KUK0VIMA uz taktove pesme Ane Nikolić, a njen zavodljivi ples napravio je pravu bu*ru na društvenim mrežama.

Anastasija je još jednom pokazala vitku figuru i pre**nuli ten, kao i zav*dno plesno umeće, zbog čega je dobila samo pozitivne komentare svojih pratilaca.

Anastasija sva preplanula u bikiniju krenula da vrcka i zaigrala ...

SZO SE OGLASIO HITNIM SAOPŠTENJEM CELOM SVETU: Ovo svi moramo da znamo u vezi koronavirusa!

SZO saopštila je da je 60 odsto, od 10 miliona 0B0LELIH širom sveta, registrovano u junu, što, UP0Z0RILA je, pokazuje da se epidemija P0G0RŠAVA, a ne da slabi.

Direktor SZO Tedros Adanom Gebrejesus rekao je da se dnevno zabeleži i do 160 hiljada slučajeva i pozvao sve države da sveobuhvatno pristupe B0RBI protiv virusa.

“Pronađite, izolujte i brinite o svakom slučaju, pratite i stavljajte u karantin njihove kontakte, obucite i opremite zdravstvene radnike, obrazujte i osnažite građane da mogu da čuvaju sebe i druge”, rekao je Tedros.

Tedros je UP0Z0RI0 da zemlje koje primenjuju samo deo mera imaju “dug put pred sobom”, prenosi Glas Amerike.

“Ne samo testiranje. Ne samo distanca. Ne samo praćenje kontakata. Ne samo nošenje maski. Nego sve odjednom”, rekao je on i naglasio da je jedna od stvari koju je naučio u proteklih šest meseci da nikad nije kasno da se promeni situacija u nekoj zemlji.

Direktor SZO napomenuo je da nošenje maske nekada može da spase život.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više