ANABELA JE S NJIM U VELIKOM BRATU OTPOČELA VEZU: Odselio se iz Srbije, pustio bradu, smršao, DA GA DANAS VIDI NE BI GA PREPOZNALA, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Anabela Atijas nedavno je ušla u Zadrugu, a malo ko se seća njenog učešća u “Velikom bratu” koje se odigralo malo poslije njenog ra**oda od Gagija Đoganija.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Anabeli se takođe u “Velikom bratu” desila ljubav sa manekenom Mladenom Radulovićem, koji je poslije romanse sa pjevačicom nestao iz javnosti!Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

screenshot-9

Anabela se 2010. godine tokom učešća u “VIP Velikom bratu” zaljubila u manekena Mladena Radulovića, sa kojim je započela romansu pred kamerama.

Raskinuli su 2011. godine, a tokom emotivne veze snimili su čak i zajedničku pjesmu “150 stepeni”.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Poslije raskida sa pjevačicom, Mladen se povukao iz javnosti, ali i iz Srbije. Odselio se u Ameriku i danas živi na Beverli Hilsu. Na pojedinim slikama ima bradu i izgleda znantno mršavije, a uz svoje ime dodao je još jedno – Markus.

syik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxprn01eqv8vmtc5zty4mzq2zmi1zdyxytk2mtrlyjq2zjlknjbjy2qucg5nkzmczqjyaieaaq

ahsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtxpnn01eqv8vymm1njc2zjfjmtq4yzewytexmwvlmta2nzrlmwvlnweucg5nkzmczqjyaieaaq

ilik9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtmpjn01eqv8vm2e3owe0mja5zwiyzmiyyjllngvlnmjlmtgwmjlkowiucg5nkzmczqjyaieaaq

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više