9 zlatnih pravila sibirske travarke: OVO DAJTE DETETU I NE B0JTE SE B0LESTI!

Lidija Nestorovna Surina je BI0L0G već 40 godina. Objavila je nekoliko knjiga o lekovitom svojstvu lokalnih biljaka. Njeni saveti su popularni širom sveta.

Donosimo vam neke od njih:

“Danas se više RAZB0LJEVAM0, jer jedemo mnogo uvozne hrane. 65% mesa je uvozno, uvozimo i jedemo mnogo banana i pomorandži. Dobro je kada jedemo uvoznu hranu, ali samo 10 posto od ukuno unesene hrane u naš 0RGANIZAM. Kada jedete mnogo hrane koja nije sa našeg podneblja, onda nećete moći da se prilagodite USL0VIMA mesta u kom živite. To je osnovni zakon prirode.”

“Hrana treba da bude lek, a lek treba da bude hrana.”

“Jednom sam uzela ivan-čaj koji se proizvodi u fabrikama u Salehardu, Urengoju, Nadimu i Tjumenu kako bih proverila nivo vitamina u njima. Pokazalo se da ivan – čaj ima 6 puta više vitamina C nego limun.

Ispostavilo se da ivan – čaj koji raste u Salehardu ima 20 puta više Vitamina C. Sadržaj vitamina A i KAR0TENA je 10 puta veći u Salehardu nego u Tjumenu. Sve što raste dalje na severu bogatije je vitaminima, više od onih čajeva koji rastu na jugu. Pa kako onda ljudi sa severa mogu da jedu južno voće i povrće? Da li me razumete? Od te hrane možete samo da se RAZB0LITE!

Sam Ivan GR0ZNI je još 1580. godine rekao: “Ako želite da 0SV0JITE zemlju, dovedite im tuđe proizvode!” E to mi danas sebi radimo!”

“Mnoga hrana koju svakodnevo jedemo je sm*eće. Ovde mislim da pića, žvake i td. U njima je glavni sastojak veštački zaslađivač koji je 200 puta slađi od šećera. Što više piješ taj sok, više ti se pije i više ti se kupuje. A zemlja koja je proizvela ovo sm*eće samo se bogati.

K0MPLIKACIJE koje donosi aspartam: smanjuje inteligenciju, uzrokuje GLAV0B0LJU, dep*esiju, B0L u stomaku, slab vid, uzbuđenje, nestabilan hod, oštećenje ZGL0B0VA, G0JAZN0ST itd.

Zapitajte se šta dajete svom detetu kada mu dozvolite da popije čašu gaz**anog soka!”

“Beli hleb je prazan hleb. Kada se u stara vremena jeo beli hleb? Samo za praznike. Ostalo vreme se jeo hleb od celog zrna. Moja preporuka da se deci u vrtiću mesec dana daje kaša od Z0BI (ovas) i mleka, sa čim ćemo im pročistiti pluća. Drugi mesec da im se daje Z0B kuvana na vodi, sa čim ćemo im očistiti jetru. A zatim još tri nedelje produžiti davanje Z0BI!”

“Otac mi je kao detetu davao piće kojim me je lečio od ale*gije: tri nedelje sam svaki dan pila pola čaše mleka u kojoj je bilo ukapano 3 kapi J0DA. Sam Napoleon je V0JNICIMA davao J0D znajući da nedostatak istog razvija dem*nciju.”

“Šta mačke i psi jedu u proleće? Pirevinu. Neki je jedu pa posle P0VRAĆAJU, što zanči da se čiste od 0TR0VA. Pirevina je najvažnija lekovita biljka. Ona sadrži silicijum, a silicijum zadržava kalcijum.

Uzmite G0MILU mlade pirevine i kuvajte 10 minuta. PR0SPITE tu vodu pa pirevinu kuvajte u supi. To je pravi lek za starce.

Kalcijum u tabletama ne može da pomogne starim ljudima.”

“Oni koji imaju čir moraju da jedu 1 list B0KVICE svaki dan.”

“Sintetički vitamini nisu ništa bolji od DR0GA. Svaki dan jedite GL0G, neven, kamilicu i beli luk. To će vam više pomoći nego bilo koji sintetički vitamin.”

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti