UZELA JE KOMAD BELOG LUKA, STAVILA NA FLASTER I ZALEPILA NA KOŽU: Nećete verovati kakav je REZULTAT

Naučno istraživanje je pokazalo da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete beli luk ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva

Priroda nam može pružiti neke od najboljih prirodnih lekova za mnoge bolesti, koji mogu značajno poboljšati naše zdravlje.

Beli luk je jedan od najmoćnijih prirodnih lekova koji može ići rame uz rame s nekim od najboljih antibiotika, pa čak biti i efikasniji.

On može zaštititi naš organizam od bakterija, gljivica i infekcija, ali da bi bilo efikasnije, važno je da se konzumira na prazan želudac.

Naučno istraživanje je pokazalo da će vaš organizam biti bolje zaštićen ako jedete beli luk ujutro pre obroka, jer se time povećavaju antibakterijska svojstva.

Beli luk ima više od 400 aktivnih sastojaka; to je izvor vitamina (A, B1 i B2, C), minerala, dijetalnih vlakana, aminokiselina, esencijalnih ulja, biljnih masti, enzima, gvožđa, joda, kalcijuma, kalijuma, sumpora, selena i fosfora.

A postoji još jedan način u kojem možete iskoristiti beli luk. Potrebno je da ga stavite na flaster i zalepite na kožu – tačnije na onaj deo gdje vam se nalaze bradavice (uzrokovane HPV-om).

Isprobajte prirodni recept, ukoliko smatrate da druge opcije ne pomažu! Menjajte ga redovno tokom dve sedmice i uverite se u njegovu delotvornost.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više