STAVIO JE RUKU U MJEŠAVINU SIRĆETA I VODE: Tri puta sedmično je kvasio prste, EVO ŠTA MU SE DESILO!

Jedna žena je imala velike probleme sa rukama i zglobovima, pa je zbog toga odlučila da pokuša sa alternativnom medicinom, a spas je potražila u sirćetu.

“Nekoliko godina vodim borbu protiv bolova u zglobovima i rukama, a nakon toga doktori su mi dijagnostifikovali artritis uzrokovan napornim radom i pothranjenosti.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

reumatoidni-artritis-1

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Pošto nisam osoba koja odmah posegne za hemijom, odlučila sam da pokušam s prirodnim rešenjem. Razgovarala sam s doktorom i on je rekao da pokušam s jabukovim sirćetom, ali da treba da budem uporna. Počela sam da ga koristim i sada nakon dva meseca mogu reći da sam dosta bolje.

379339-jabukovo-sirce-ff

Prvi mjesec sam to činila tri puta sedmično, a sada samo dva. Stavljala sam ruke u sirće pre spavanja, a bol i peckanje koje sam do tada imala u rukama su nestali. Koristila sam prirodni napitak od jabukovog sirćeta, vode i meda“, rekla je Ana, piše Worldhealthinfo.

Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

jabukovo-sirce1

Da biste pripremili ovu tečnost, potrebno je da pomiješate 1 šoljicu jabukovog sirćeta sa 6 čaša vode. 

sirce

U tu smjesu pokvasite noge ili ruke (u zavisnosti gdje imate bolove).

550px-nowatermark-use-apple-cider-vinegar-for-psoriasis-step-2-preview

Ukoliko osjećate bolove na nekom drugom dijelu tijela, stavite  obloge na to mjesto.

SVEKRVA MI JE POSLALA OVAJ PAKETIĆ POSLIJE SVADBE: Kad smo ga otvorili, muž i ja smo ZANIJEMILI OD Š0KA!

Už***uta mlada podijelila je na Reddit-u priču o tome kako je njena svekrva napravila novu burmu za svog sina jer joj se nije svidjela ona koju je bračni par pred vjenčanje izabrao.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Počela sam da shvatam da bi moja svekrva željela da ona bude ta koja se udala za mog supruga – otpočela je svoju ispovijest korisnica sajta.

– Prije nego što smo se vjenčali, tražila je da vidi kakve burme smo izabrali. Pokazali smo joj ih sa zadovoljstvom. Uspjela sam da nabavim dijelove bačvi iz prve pi**re koju smo zajedno posjetili, dala sam ih zlataru čijim radom sam bila ops**nuta godinama, da bi ih ugradio u naše burme.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Međutim, mama nije bila nimalo impresionirana izborom, te je odlučila da se umiješa i sama obezbjedi burmu za svog sina. Ova odluka prilično je uz***irila mladu.

– Prije nekoliko nedelja, moja svekrva pitala je mog muža koja veličina prstena mu odgovara, on joj je odgovorio, i nastavio svojim putem. Kada sam došla kući s posla, našla sam mali paketić namijenjem mom mužu. Budući da ništa nije naručio, pomislili smo da je riječ o kasnom svadbenom pok*onu. Kad je otvorio paketić, našao je poruku od svoje majke i muški prsten.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Vidjela sam ovaj prsten i pomislila na tebe – napisala je svekrva, i dodala:

– Mislim da daleko više odgovara tvom stilu nego burma koju imaš.

Bračni par bio je sl*žan u tome da prsten treba da vrate majci.

Međutim, ni to nije bio kraj priče.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Kada smo sljedeći put otišli kod nje, ja zaista nisam željela da razgovaramo o tome koliko je nep****adno bilo to što je učinila u vezi sa našim burmama – otkriva mlada u svojoj ispovijesti.

Međutim, njena svekrva pitala je zašto su joj vratili paketić, što je navelo njenog sina da joj objasni zašto je njen postupak pro*******čan.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Objasnio joj je zašto su nam naše burme važne, i koliko nam znače, i da ga je baš briga šta ona misli o tome. Takođe ju je up**orio da nipošto ne napravi neki sličan potez u budućnosti.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više