SPUSTIO SAM SE DOLE DA JE USREĆIM, A ONDA SAM OSETIO NEŠTO ČUDNO: Dok sam je li*ao, shvatio sam da me je PREVARILA

Ovo je definitivno najgori način da saznate da ste prevareni!

Ovo je jedan od mogućih načina da saznate da vam devojka/dečko nisu verni, i verovatno je najgori od svih!

Na Redditu se pojavio momak koji je rešio da svoje sumnje podeli sa forumašima, a njegovo pitanje glasi ovako:

– Moja devojka se u poslednje vreme često viđa sa svojim prijateljem iz detinjstva. Nisam imao nikakav problem sa tim, ali poslednjih par puta se desilo da tamo provede po ceo dan a dođe kasno uveče. Prošle nedelje je otišla kod njega da gledaju filmove i kući je došla u ponoć. Pozdravili smo se i normalno razgovarali. Kada sam joj prišao u nameri da iniciram se*s, raspoloženje joj se sasvim promenilo. Međutim, nisam odustajao i nastavio sam da je ljubim, pa se prepustila. Ipak, pokušala je da odbije i predigru i moje insistiranje da joj pružim oralni se*s, ali ipak nisam odustajao. Tu stvari postaju ozbiljne, jer su i miris i ukus njene vag*ne bili čudni i potpuno drugačiji. Veza nam traje četiri godine, a se*s nam je redovan tako da mogu da primetim kada je nešto čudno, a ovo definitivno jeste. Ukus je bio gorak, a primetio sam da je njoj strašno neprijatno što sam uopšte počeo sa oralnim se**om, što je takođe čudno jer nam je to sastavni deo sek*a, i nikada se nije bunila. Kada sam osetio i taj ukus i miris, sklonio sam se od nje. Da li to znači da je imala se*s sa tim tipom? – pita ovaj momak.

Forumaši su se uglavnom složili da mora biti da je u pitanju prevara, a neki su otišli toliko daleko da su ga optužili da je silovao devojku jer ju je naterao na taj oralni se*s. On je rešio da sačeka i neki dokaz. a to je uradio na ovaj način:

– Opet je otišla kod njega, a ja sam rešio da joj proverim Fejsbuk i mejl, jer imam osećaj da nešto zaista nije kako treba. Našao sam par prepiski, i da skratim priču, vara me. Na početku priče su razmenili svoje gole slike, a onda su krenuli da se viđaju. Uz sve to, planira da me ostavi i da se useli kod njega. Sve sam joj rekao kad je došla, svađala se sa mnom i urlikala. Pitao sam je i da li je imala se*s sa njim prethodno veče i rekla je da jeste, ali sa kondomom. U to ne verujem jer znam da je na piluli, tako da svakako moram da odem da se testiram na polne bolesti. Zgrožen sam, šokiran i uništen. Ne mogu da verujem kroz šta prolazim. Dao sam joj rok od jednog dana da se iseli. Posle četiri godine veze, priredila mi je ovo.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više