R0DILA JE BLIZANCE, A KADA JE UGLEDALA SINOVE, Š0KIRALA SE! I danas nikome nije jasno KAKO JE OVO MOGUĆE (FOTO)

Stejsi je rodila blizance, ali kada ih je ugledala – ostala je u Š0KU

Stejsi Omirin (30) R0DILA je dva dečaka u razmaku od nekoliko minuta, a njihov izgled Š0KIRA0 je i lekare i roditelje.

Naime, iako su i Stejsi i njen muž tamne puti, jedan od dečaka, koga su nazvali Dejvid, R0DI0 se sa belom K0Ž0M i zlatnom K0S0M! Njegov brat Danijel, pak, povukao je na tatu i mamu i ima tamnu K0SU i K0ŽU.

Ispostavilo se da da Dejvid ima albi*nizam i da je on uzrok ovoj nesvakidašnjoj pojavi.

Kako kaže njihova majka, blizanci su prava atrakcija gde god se pojave i da je svi pitaju koje je dete njeno.

– Kada im kažem da su obojica moji, misle da se šalim. I razumem ih jer sam i ja sama bila iznenađena kada sam ih videla. Kada mi je doktor rekao da moja deca nisu identična, nisam znala na šta misli. Ali kada mi ih je doneo u naručje i kada sam videla razliku u boji K0SE i K0ŽE, nisam mogla da verujem. Sve do trenutka njihovog R0ĐENJA nisam znala da su toliko različiti – ispričala je ova majka iz Nigerije.

Ona je dodala da je pozvala muža, koji je takođe ostao bez teksta kada je video sinove.

– Nije verovao svojim očima. Njih dvojica su toliko neodoljivi da osećam da mi je podareno čudo. U Nigeriji nikada nisam videla ovako nešto. Njih dvojica izgledaju kao braća, ali sa potpuno različitom K0S0M i K0Ž0M- ispričala je mama.

My boys look so different strangers stop to ask if they're both my babies –  but they're actually twins

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti