OVI HOROSKOPSKI ZNACI SU BUDUĆI MILIONERI: Da li ste i vi među NJIMA?

Bez obzira na to ko sumnja u njih ili koliko im se snovi čine nestvarnim, oni ne skidaju pogled s cilja. Nazovite ih radoholičarima, preterano takmičarski nastrojenima, ali horoskopski znaci kojima upravlja karijera nemaju vremena za brigu.

Za neke od nas karijera je jednostavno sredstvo za postizanje cilja. Posao koji ne mrzite takođe vam plaća račune i ostavlja vam dovoljno slobodnog vremena za opuštanje. Za druge je pak karijera život.

Počelo je onog trenutka kada su ih pitali: “Šta želiš da budeš kad porasteš?” i od tada sve više uzima maha.

foto: Profimedia

Bez obzira na to ko sumnja u njih ili koliko im se snovi čine nestvarnim, oni ne skidaju pogled s cilja. Nazovite ih radoholičarima, preterano takmičarski nastrojenima, ali horoskopski znaci kojima upravlja karijera nemaju vremena za brigu. Ako ste rođeni u znaku Ovna, Device, Jarca ili Vodolije, vi ne sanjarite samo o prosperitetu i uspehu. Vi postavljate temelje i ostvarujete svoje snove. Ne čekate da vam svemir dođe s prilikom. Dižete se iz kreveta i sami ih ugrabite. Istina je, možete postati pomalo opsednuti time da budete što bolji. Možda ste prestrogi prema sebi i možda će vam biti teško da budete istinski zadovoljni svojim naporima. Ali znate da je samopoboljšanje vaš najveći motivator i time nadahnjujete i sve oko sebe. Upravo su ovi horoskopski znaci oni koji najčešće dođu do vrha i proslave se. Ti znaci ne samo da imaju viziju, nego i moć da je ožive.

foto: Profimedia

1. Ovan: Uvek želi da se dokazuje Ništa Ovna ne motiviše više od nečega što treba da osvoji. Bilo da se radi o kartaškoj igri s prijateljima ili velikom svetskom turniru, ovaj horoskopski znak bori se sve do kraja. Dokazivanje da zna i može naviše, može da mu donese toliko radosti, a sve je povezano s činjenicom da njime vlada Mars, planeta hrabrosti i nagona. Sve što treba da učinite da biste otkrili konkurentsku stranu Ovna jeste da ga izazovete. Taj kvalitet čini ih toliko usmerenim prema karijeri. 2. Devica: Uvek želi da bude produktivna i uspešna Stereotipi o Devicama su istiniti. One su produktivni nosioci spiska obveza koje znaju kako da postignu svoje ciljeve, malo po malo. Njihov um usmeren je na analizu i logiku, pa kad usne san koji se može činiti prevelikim ili previše uzvišenim, Device uvek imaju plan koji ima smisla. Ono što im stvarno pomaže u postizanju ciljeva jeste to koliko mrze da imaju osećaj da zaostaju. Radije bi bile ispred krivulje nego bilo gde u pozadini.

foto: Profimedia

3. Jarac: Ima velike snove koje planira da ostvari Jarca uglavnom zamišljamo kao izvršnog direktora velike kompanije ili sportistu koji dokazuje da je broj 1. Opisuje ga i pop zvezda koja neprestano osvaja Gremije ili autora koji je objavio stotine knjiga. Ovaj horoskopski znak ne želi samo sjajnu karijeru; on želi da obara rekorde i da se stavi u dimenziju u kojoj samo on postoji. Oni se ne takmiče samo protiv svih ostalih – takmiče se i sami sa sobom i uvek pomeraju granice.

foto: Profimedia

4. Vodolija: Sanja o sopstvenom carstvu Ako Vodolija ima na umu cilj u karijeri, možete da se kladite da niko neće zaboraviti njihovo ime dok ga ne ostvari. Ovo je horoskopski znak o kojem ljudi pišu u istorijskim knjigama, jer ne samo da su pobedili u igri, već su je i potpuno revolucionirali. Vodolije imaju ciljeve koji se šire van opsega jer krše pravila i redefinišu ono što jeste, a što nije baš prihvatljivo. Oni takođe mogu da vode čitav pokret ako to požele, piše Elite Daily.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti