Objavljen zvanični trailer za dugoočekivani film “Wonder Woman 1984.”

Prvi zvanični trailer za film “Wonder Woman 1984.” jučer je ugledao svjetlo dana, na radost mnogobrojnih fanova koji željno iščekuju ovo filmsko ostvarenje.

Warner Bros nije objavio previše detalja o nastavku, ali studio nudi kratak sažetak onoga što fanovi mogu očekivati: Diana Prince ulazi u konflikt sa Sovjetskim Savezom tokom Hladnog rata 1980. i zatim susreće neprijatelja Cheetaha.

Cheetah je u DC Comicsu poznat i kao jedan od najvećih neprijatelja glavne junakinje, što su fanovi mogli vidjeti kroz stripove, a ovo je prvi put da se pojavljuje u filmu. Osim Gale Gadot, u filmu se pojavljuje i Chris Pine.

Film u kina stiže 5. juna 2020. godine, a ovo je četvrto pojavljivanje Wonder Woman u DC univerzumu.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti