MISLILA SAM DA ME MUŽ VARA I INSISTIRALA SAM DA IMAMO SE*S OTPOZADI: Tad se otkrilo ono što je HTEO DA SAKRIJE

Dugo se pravio da nije problem što mu penis zakaže kad treba da dođe do seksa, a onda sam zahtevala seks otpozadi i – rekao je rečenicu koja me je uništila.

Moj suprug Kit i ja upoznali smo se kada smo oboje bili nadomak 40. rođendana. Oboje smo bili sveže razvedeni, a deca su nam bila na fakultetu.

U prvom braku seks je uvek bio kamen spoticanja, u tolikoj meri da me je bivši muž optužio da imam loš libido. A onda sam upoznala Kita i shvatila da nisam problem ja. Mnogo smo vremena provodili zajedno, i svuda smo imali seks – u kući njegovog najboljeg prijatelja, u toaletu restorana, čak i u parku. Nismo mogli da se zasitimo jedno drugog.

Venčali smo se i sve je teklo glatko. A onda smo ušli u kasne pedesete godine. Ja imam 56 a Kit 59 godina i seks nam se baš proredio. Razlog za to je njegova erektilna disfunkcija. On je očajan i zbog toga već dve godine naš brak pati. Pritom, ne želi da prihvati svoje stanje, i pred njime se ni slučajno ne izgovaraju te dve strašne reči: erektilna disfunkcija.

Dugo uopšte nije hteo da prihvati da ima problem. Međutim, kad god bismo krenuli da vodimo ljubav, penis bi mu se ubrzo opustio. Govorio mi je da je napet ili umoran, a kako i dalje radi punom parom, verovala sam mu.Onda, kada se to odužilo, počela sam da se pitam da li mu se uopšte više dopadam.

Međutim, nije to bio problem. Kit je dijabetičar i pušač. Uz to, vežbanje ga ni najmanje ne interesuje. Zbog toga nema dovoljnog dotoka krvi u njegov penis. Bila sam svesna svega toga ali i dalje me je kopkalo da li ipak ima dovoljan dotok krvi za neku mlađu od mene? Misli o preljubi me nikako nisu napuštale.

Kit, ali i svi prijatelji, ubeđivali su me da to nije istina. A verovali ili ne, u 56. godini sam u boljoj formi nego što sam ikada bila. Vežbam pet puta nedeljno, svakodnevno se negujem i šminkam i osećam se seksi i samopouzdano. Ipak, boli kada nema intimnosti između vas i partnera.

Onda se desio taj momenat – probali smo da imamo seks otpozadi, ali njemu penis nikako da očvrsne. Na kraju je on potpuno izgubio živce i rekao mi da bi trebalo da nađem ljubavnika koji će me napokon zadovoljiti. Iz toga sam mogla samo da razumem da je digao ruke od nas.

Sledećeg jutra smo ozbiljno porazgovarali. Rekla sam mu da sam zabrinuta, ne samo zbog seksa već više zbog njegovog zdravstvenog stanja. Natezali smo se par dana, ali pristao je da ode kod lekara.

Dobio je terapiju, ali između ostalog i lek na bazi tadalafila, koji omogućuje erekciju – neka slabija varijanta vijagre. Naravno, mrzi to što pre seksa mora da popije pilulu, ali je ipak uzima. Uz to je počeo i da vežba – i dalje ne mogu da ga nateram da krene sa mnom u teretanu, ali redovno idemo na brzo hodanje. Sada smo povezaniji nego ikad i štedimo za novi medeni mesec.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti