Vozač kamiona kriv za saobraćajnu nesreću u kojoj je poginula 19-godišnja Cazinjanka

Na području grada Cazina jučer se oko 15:30 dogodila teška saobraćajna nesreća u kojoj je poginula 19-godišnja Amina Beširević, dok je instruktor autoškole Senad Kapić teže povrijeđen. U saobraćajnoj nesreći su učestvovali  kamion i automobil Golf koje je u vlasništvu autoškole.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako su nam potvrdili u Kantonalnoj bolnici u Bihaću,  instruktor Senad Kapić nije životno ugrožen.

– Pacijent se nalazi na abdominalnoj kirurgiji, bolje je, jutros je primao kisik, dobija analgetike i nije životno ugrožen,” kratko su prokomentarisali iz KB “Irfan Ljubijankić” .Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nakon obavljenog uviđaja od strane pripadnika Policijske stanice Cazin, konstatovano je da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina uslovima i stanju puta.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

– Jučer se u Cazinu dogodila saobraćajna nesreća sa sm*tnim ishodom. Naime, 19-godišnja A.B. iz Cazina, kandidatkinja za vozača B kategorije, sm*tno je stradala, dok je suvozač, odnosno instruktor S.K. teže povrijeđen i trenutno se nalazi u Kantonalnoj bolnici u Bihać. Nakon obavljenog uviđaja od strane pripadnika Policijske stanice Cazin, konstantovano je da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brizna uslovima i stanju puta od strane vozača kamiona, kazali su u Upravi policije USK.

Kako saznajemo, vozač kamiona je 43-godišnjak iz Lukavca.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više