S derneka u Mostaru pozdravili Edina Fortu: Kako je Sarajevo pod ključem (VIDEO)

S derneka u Mostaru pozdravili Edina Fortu: Kako je Sarajevo pod ključem (VIDEO)

Na društvenim mrežama osvanuo je snimak iz jednog od prepunih ugostiteljskih objekata u Mostaru u vrijeme dok državom hara pandemija koronavirusa.

Autorica videa na snimku pita premijera Kantona Sarajevo Edina Fortu kako je moguće da u Mostaru 13. marta u 23 sata nema korone, a Sarajevo je pod ključem.

Podsjećamo da je Kanton Sarajevo od petka u 20 sati u svojevrsnom lockdownu jer ne rade poslovni objekti, uključujući ugostiteljske i tržne centre.Dozvoljen je rad objektima koji prodaju hranu i piće, rade apoteke, benzinske pumpe i gradski prijvevoz.Mjere je preduzela Kantonalna vlada kako bi time uticala na sprečavanje širenja koronavirusa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti