Objavljen snimak saobraćajne nesreće u kojoj je poginula 19-godišnja Cazinjanka (VIDEO)

Portal uskinfo objavio je snimak sa nadzorne kamere postavljene u blizini gdje se jučer oko 14 sati dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubila 19-godišnja Cazinjanka Aida Beširević.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

U saobraćajnoj nesreći su učestvovali kamion i automobil Golf koje je u vlasništvu autoškole.

Kako su nam potvrdili u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, instruktor Senad Kapić nije životno ugrožen.

– Pacijent se nalazi na abdominalnoj kirurgiji, bolje je, jutros je primao kisik, dobija analgetike i nije životno ugrožen,” kratko su prokomentarisali iz KB “Irfan Ljubijankić” .Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nakon obavljenog uviđaja od strane pripadnika Policijske stanice Cazin, konstatovano je da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina uslovima i stanju puta.

– Jučer se u Cazinu dogodila saobraćajna nesreća sa sm*tnim ishodom. Naime, 19-godišnja A.B. iz Cazina, kandidatkinja za vozača B kategorije, sm*tno je stradala, dok je suvozač, odnosno instruktor S.K. teže povrijeđen i trenutno se nalazi u Kantonalnoj bolnici u Bihać. Nakon obavljenog uviđaja od strane pripadnika Policijske stanice Cazin, konstantovano je da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brizna uslovima i stanju puta od strane vozača kamiona, kazali su u Upravi policije USK.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Kako saznajemo, vozač kamiona je 43-godišnjak iz Lukavca.

[Copy]

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više