DOLAZI NAM PAKLENI FEBRUAR, OVAKVO VRIJEME BIH I BALKAN JOŠ NISU VIDJELI: Evo šta nam se sprema!

Mnogi su spremno dočekali vremenski preokret i zahlađenje, poslednji “trzaj” veoma blage zime u Evropi, piše SevereWeather.eu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Ovaj vremenski obrazac će poslije toga dovesti do ekstremno visokih temperatura, pogotovo u južnom dijelu kontinenta – biće čak 15 stepeni toplije od normale, pa se očekuje da će termometar u živi rasti i do 25 stepeni!

Ovo je rezultat susreta dvija fronte, od kojih je jedan onaj iznad juga Evrope, a drugi se širi iznad Atlantika i prostire prema Mediteranu. Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Posebno će biti P0G0ĐEN BALKAN , i to već od utorka, dok će na zapadu Evrope tada vladati mnogo hladnije vrijeme. 

februar

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više