CAZIN/ Formiran “Omladinski krizni štab grada Cazina”

Danas je u prostorijama Kulturnog centra u Cazinu održan inicijalni sastanak Omladinskog štaba grada Cazina, koji će u narednom periodu učestvovati u volonterskim aktivnostima koje provodi grad Cazin, a imaju za cilj da se pomogne onim građanima koji su u samoizolaciji u svojim kućama.

Ovo svakako predstavlja još jedan ohrabrujući, pozitivan primjer aktivizma mladih u gradu Cazinu koji su i u proteklom periodu uradili mnogo pozitivnih akcija i projekata u gradu Cazinu. Mladi će biti uključeni u volonterske akcije podjele prehrambenih paketa za osobe u samoizolaciji, ali isto tako i u drugim aktivnostima sa kojim koordinira krizni štab grada Cazina.

Svi mladi koji žele da se pridruže i uključe u aktivnosti Omladinskog štaba grada Cazina mogu da se jave na brojeve telefona 061/718-211 i 061/463-146 gdje će dobiti sve potrebne detalje oko provođenja daljih aktivnosti.

Još jednom će se dokazati da su mladi – ponos grada Cazina!

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više