Bez ublažavanja mjera u FBiH, ostaje na snazi ograničenje kretanja od 23 do 5 sati ujutro?

Krizni štab je također ponovio zahtjev da se uvede obavezan PCR test na granicama, ali odluku o tome može donijeti samo Vijeće ministara BiH

Vlada FBiH danas će razmatrati nove odluke i naredbe Kriznog štaba Federalnog ministarstva zdravstva koje su predložene na jučerašnjoj sjednici. Kako Patria saznaje, nije bilo promjena u odlukama, a ostaje na snazi i ograničenje kretanja od 23 sata do 5 sati ujutro.

Kada je riječ o nastavnom procesu, kantonalnim kriznim štabovima je ostavljena mogućnost da shodno epidemiološkoj situaciju organiziraju nastavu u online ili kombiniranom modelu ili da učenici krenu u školu kao što su neki kantoni već i učinili.

Iako se očekivalo da se neke od mjera ublaže, procjena je da bi to bio rizik s obzirom na novi soj koronavirusa koji u BiH još uvijek nije potvrđen, ali jeste u zemljama regiona.

Krizni štab je također ponovio zahtjev da se uvede obavezan PCR test na granicama, ali odluku o tome može donijeti samo Vijeće ministara BiH.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti