TEK ŠTO JE PODIJELIO 100 EURA, Vučić najavio lijepe vijesti: Spominje cifru od 900 EURA! Evo o čemu je riječ!

Predsjednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić održao je drugi onlajn skup u sklopu kampanje za predstojeće izbore.

On je pričao o planovima za budućnost koje Srbija ima, ali je takođe napomenuo da su teške reforme sprovedene od 2014. godine da bi bile sprovedene sistemske promene, i rekao je da smo morali i sebe da mijenjamo, da radimo mnogo i više nego što smo radili ranije.

On je naglasio da su teške reforme sprovedene od 2014. godine da bi bile implementirane sistemske promjene, i rekao je da smo morali i sebe da mijenjamo, da radimo mnogo i više nego što smo radili ranije.

– Sa svojim timom sam otvorio više od 150 fabrika u Srbiji. Da ovi pre nas nisu ugasili stotine fabrika gde bismo danas bili. Ono što je važno je da su u tim fabrikama ljudi. Tamo radite vi i vaše porodice – rekao je Vučić.

Predsjednik je naveo da se svijet mijenja nevjerovatnom brzinom, i da i mi moramo mnogo više da učimo.

– Moramo da mijenjamo i sebe, da bi mogli da se takmičimo sa cijelim svijetom. Ja ne mogu i ne umem da vam obećavam da će teći med i mlijeko. Mogu da vam obećam težak rad. Nismo ni glupi ni gori od drugih, i nema veze što neki drugi imaju more ili neke druge pogodnosti. Ako mi budemo pametno koristili ono što imamo u svemu možemo da ih preteknemo.

Vučić je rekao da je pomoć od 100 evra važno obećanje i da je država pokazala da se drži svoje riječi.

– Drugi su obećavali hiljadu evra, lagali su, i čak se nikada nisu ni izvinili. Mi smo obezbijedili sto evra, i ta pomoć je data ekspresno. Tako i kada kažemo da će rast biti veći, biće veći, i biće posla za sve. Ići ćemo na to da država Srbija investira najviše, da mi zapošljavamo radnike i podstičemo poljoprivredu i industriju.

Predsjednik je zatim obećao da će do 2025. prosečna plata biti 900 evra, i rekao da će država garantovati sigurnost za djecu u Srbiji.

vucic

– Za desetak dana predstavićemo i novi program kojim ćemo vam pokazati kako to namjeravamo da uradimo. Mnogo su nam života spasili zdravstveni radnici proteklih mjeseci. Mi smo gradili stanove za pripadnike službe bezbjednosti, a to ćemo uraditi i za ljekare, sa još nižim učešćem, od deset odsto. Želimo da ostanu u svojoj zemlji i da na njih uvek možemo da računamo kada je najteže.

Vučić je na samom kraju naveo da neće lakomisleno nuditi boljitak, već težak rad i borbu.

– Kada radimo i borimo se niko ne može da nas pobijedi!

Izvor: srbijadanas.rs

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više