ČEDA JOVANOVIĆ U BOLNICI: Ima posljedice teškog oblika korone iz jula

Lider LDP Čedomir Jovanović ima obostranu up*alu pluća, praćenu jakim B0L0VIMA u GRUDN0M košu i stomaku i to je, kako za “Blic” kažu u LDP, najvjerovatnije povezano s teškim oblikom korone koji je imao u julu. Jovanović je testiran, ali sada nije pozitivan na koronu.

Kako za “Blic” kažu u LDP Jovanović ima konstantno povišen pritisak, a šta je uzrok B0L0VA još se ne zna. Njegovo stanje ljekari s pažnjom prate.

– Jovanović ima obostranu up*alu pluća koja se prenijela na dija**agmu. Pritisak je povišen, verovatno zbog B0L0VA koje trpi i teško se vraća u normalne vrijednosti – navode u LDP za “Blic”.

Sagovornik ovog lista kaže da je tokom večeri kada je Jovanoviću P0ZLIL0 sve izgledalo kao inf*arkt i da je bilo JEZIVO.

– Ljudi moraju da shvate kakvo je ovo ZL0 i da je vakcina NE0PH0DNA da bismo sačuvali živote – kaže naš sagovornik.

Blic je prije dva dana objavio da je Jovanović primljen u bolnicu zbog up*ale pluća. On je u julu 2020. godine bio u Infektivnoj kl*nici u Beogradu zbog infekcije kovidom-19 od koje se uspješno oporavio.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti