Ovo su braća koja su poginula na gradilištu, treći gledao kako padaju sa 20 metara visine

U teškoj nesreći u Čortanovcima poginula su dva radnika na radnom mjestu, na gradilištu gdje se gradi tunel na pruzi Beograd – Novi Sad.

Prema prvim informacijama, riječ je o radnicima – turskim državljanima od 24 i 25 godina – Ekremu i Hayrettinu Polatu, prenosi Hayat.ba.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Nezvanično, radi se o braći koja su tu radila sa još trojicom rođaka. Jedan od njih danas je došao na mjesto nesreće da ih prepozna, a očevici kažu da je nesrećni čovjek vrištao od bola na vijest da su mu mladi rođaci poginuli.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se nesreća dogodila kad se, iz zasad nepoznatih razloga, prevrnula korpa u kojoj su se nalazila dva radnika. Oni su pali sa visine od oko 20 metara i poginuli na mjestu.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više