Mladoženja zarazio 113 osoba na svojoj svadbi i umro dva dana nakon vjenčanja

Državljanin Indije je na vlastitom vjenčanju zarazio više od stotinu gostiju infekcijom koronavirusa, da bi nekoliko dana kasnije i sam preminuo. Kako izvještava The Indian Express, ovaj nemili događaj desio se u indijskoj državi Bihar.

U početku se 30-godišnji mladoženja osjećao dobro, ali na dan vjenčanja porasla je njegova tjelesna temperatura. Predložio je da se otkaže svadba, no njegova i porodica mlade usprotivile su se zbog ogromnih finansijskih gubitaka.

Kao rezultat toga, vjenčanje se dogodilo planiranog datuma, a prisustvovalo je više od 350 zvanica. Nakon dva dana novopečeni suprug je umro, da bi se ubrzo simptomi koronavirusa počeli javljati kod zvanica s vjenčanja. Kao rezultat toga, 113 osoba je dobilo pozitivan rezultat na COV-19.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više