EU / Zwickau: 14-godišnji Bosanac s dvojicom vršnjaka ukrao cipele njemačkom policajcu

Bila je to zaista smjela akcija: Lopovi su opljačkali njemačkog policajca u Pölbitzu, stambenom kvartu u gradu Zwickauu!

Trojica tinejdžera – Nijemac (16), Afganistanac (14) i Bosanac (14) – spazili su nekoliko pari cipela ispred vrata jednog stana u stambenoj zgradi i ukrali ih, piše Bild.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Komšije su, međutim, primijetile krađu i alarmirale vlasnika. Na nesreće mladih prijestupnika, vlasnik ukradenih cipela bio je policajac.

Naravno, odmah je “zaganjao” i uhvatio jednog od nestašnih tinejdžera. Ostalu dvojicu je malo kasnije privela patrola policije, upravo dok su željeli isprobati ukradene cipele.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više