ŽEST0K SUK0B MIGRANATA: Jedan od učesnika ostao ležati na cesti (VIDEO)

U blizini benzinske pumpe “Proming” na Ilidži danas je došlo do SUK0BA migranata.

Ovu informaciju potvrdili su za Klix.ba iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, gdje su kazali da im je dojava o SUK0BA u ulici IV viteške brigade stigla u 16:10 sati te da su patrole odmah upućene na mjesto događaja.

“Policijske patrole na mjestu događaja nisu zatekle nikoga. Učesnici su se razbježali do dolaska policijskih službenika”, navode iz MUP-a KS.

Građani su snimili SUK0B migranata, a prema videu u SUK0BU su učestvovala petorica muškaraca. Nakon nagu**vanja, njih četvorica su nas*nuli na jednog koji se spotaknuo na vozilo koje je naišlo ulicom. Potom je PA0 na cestu, a jedan od na**dača mu je zadao ud*rac nogom u glavu.

Pre**čeni muškarac je ostao ležati na cesti dok su se ostali razbježali.

 

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više