Vučić ručao pitu kod Zaima, pa pohvalio Almu i Samiru

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je tokom boravka u BiH posjetio i Čipuljić, kod Bugojna, rodno mjesto svog oca, a javnost je o svemu izvjestio na svom Instagram profilu.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Tako je naveo kako je svratio u Bugojno u pekaru “4A” kod Zaima kazavši da je to učinio zbog zeljanice, sirnice i krompiruše.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

“Sa Almom i Samirom koje su spremile vrhunsku zeljanicu”, stoji u opisu jedne od fotografija na njegovom Instagram profilu.

Vučić je danas u društvu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika posjetio Mrkonjić Grad i Drvar u gdje je prisustvovao otvaranju filijale Komercijalne banke i pogona fabrike “Jumko”.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Helikopter predsjednika Srbije na letu iz Drvara za Beograd bio je u poslijepodnevnim satima prinuđen da se vrati u Mrkonjić Grad zbog loših vremenskih uslova, pa je on tako produžio boravak u BiH.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više