U Bosnu se čeka ukidanje samozolacije: Ulazak u Srbiju od petka bez testiranja

Prema važećim mjerama, za ulazak u Srbiju svim osobama, bez izuzetka, neophodan je negativan PCR test ne stariji od 72 sata

Krizni štab Srbije reporučio je vladi te zemlje da strancima i državljanima Srbije od petka 22. maja dopusti prelazak granice bez neophodnog negativnog PCR testa na koronavirus i bez posebnih dozvola.

Poslije današnje sjednice Štaba vladi Srbije preporučena je odluka kojom bi svim osobama koje ulaze na teritorij Srbije bio dopušten slobodan prijelaz preko granice, pri čemu bi im bili uručeni zdravstveno upozorenje da ulaze na teritorij na kojem je koronavirus i dalje aktivan te preporuke preventivnih mjera za sprečavanje infekcije.

Ovu bi preporuku, kako je sapćeno, vlada Srbije trebala potvrditi na sjednici prekosutra.

Prema važećim mjerama, za ulazak u Srbiju svim osobama, bez izuzetka, neophodan je negativan PCR test ne stariji od 72 sata, a za strance i posebna dozvola iz diplomatsko-konzularnih predstavništava Srbije u zemljama iz kojih stranci dolaze.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više