Tuga / Hrabri dječak Adin preminuo u istanbulskoj bolnici

Sedmomjesečni Adin Dedić iz Jajca, koji se borio s teškom bolešću preminuo je jutros u istanbulskoj Acıbadem Bakırköy klinici. Ovu tužnu vijest za portal Jajce Online potvrdili su njegovi roditelji Jasmir i Elma Dedić.

Podsjećamo, Adin je s roditeljima nedavno otputovao u Tursku, gdje mu je 5. februara urađena jedna u nizu operacija na srcu.

Operacija je bila jako zahtjevna, a izveo je jedan od najboljih kardiologa Europe, prof.dr. Yusuf Kenan Yalçınbaş. Nakon što je bio više od 10 dana u induciranoj komi, njegovo hrabro srce nije moglo više izdržati i zauvijek nas je napustilo.


Foto: Jajce Online: Dječak Adin sa roditeljima

Pored Downovog sindroma naš mali princ Adin bolovao je i od fallotove tetralogije.

Ovim putem Jasmir i Elma Dedić zahvaljuju se svima što su bili uz njih i njihovog sina Adina. Više detalja o povratku Dedića iz Turske kao i mjestu i vremenu dženaze još uvijek nije poznato.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više

Pravila privatnosti