Prijatelji se opraštaju od poginulog mladića: Nek’ te čuvaju anđeli kad ja već nisam uspjela…

Brojni prijatelju putem društvene mreže Facebook opraštaju se od Radeta Lisice (25) iz Bosanske Gradiške, koji je jutros sm**no stradao u saobraćajnoj nesreći.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
– Pa dokle, Bože, više, dokle!!?Do kada mi misliš oduzimati drage osobe. Kada si krenuo prišao si meni i pitao me jesam li gladna, kamo sreće da sam išla s tobom, možda se ovo ne bi desilo, možda bi išli zajedno na Uranak, kako smo se dogovorili. Sutra sam trebala s tobom ići po vizu za Sloveniju… Nek’ te čuvaju anđeli kad ja već nisam uspjela.. i nisam ti noćas uspjela odgovoriti, volim i ja tebe – navedeno je na profilu djevojke Jovane Price.

I drugi prijatelji pridružili su se oproštaju:

– Počivaj u miru, prijatelju naš. Prerano si otišao.

– Neka te anđeli čuvaju.

– Nebo je dobilo još jednog anđela.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.
Do nesreće u Novoj Topoli došlo je u 3:30 sati kada je BMW kojim je upravljao Bojan Obradović (28) iz Bosanske Gradiške sletio s puta te se prevrnuo.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više