Posljedni status 37-godišnje majke i kamen bi raplakao: “Kad ispod srca imaš još jedno srce, a dva srca kod kuće…”

U Sarajevu je danas preminula P0R0DILJA Belma Šoljanin koja je bila zaražena koronavirusom.

Riječ je 37-godišnjakinji koja je prije tri dana R0DILA sina, a preminula je na Podhrastovima.

Iza nje je ostao muž i troje djece. Dječaka od tri dana i dvije maloljetnje djevojčice.

Šoljanin je nekoliko dana prije P0R0DA objavila status.

Posljednji status Šoljanin

U Sarajevu nakon P0R0ĐAJA preminula 37-godišnja majka troje djece, bila zaražena koronavirusom

U Sarajevu je danas preminula P0R0DILJA koja je bila zaražena koronavirusom. Riječ je 37-godišnjakinji koja je prije tri dana R0DILA sina.

Žena je u 35. sedmici trudnoće primljena u Izolatorij Podhrastovi, a P0R0ĐENA je prije tri dana na GAK-u, te potom ponovo vraćena u izolatorij.

Kako saznajemo, riječ je o Belmi Šoljanin, suosnivačici Udruženja i Facebook grupe Centar za trudnice i mlade majke – Savjetovalište udruženja TIM, gdje su žene iz cijele BiH i regiona tražile savjete i dijelile iskustva o trudnoći, P0R0ĐAJU, D0JENJU, majčinstvu…

Upravo je Belma, kao majka i psi*olog, svojim savjetima pomogla velikom broju njih i njena prerana sm*rt je P0G0DILA više od 61.000 žena koje su članice grupe Centar za trudnice i mlade majke.

Osim tek R0ĐEN0G sina, iza Belme su ostali suprug i dvije kćerke.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više