POLICIJSKI SAT! Policija Mostarca kaznila sa 1.300 KM

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona tokom noći su sankcionirali 19 građana zbog nepoštivanja policijskog sata.

U Čapljini i u Konjicu je po devet osoba zatečeno da se kreću bez dozvole, odnosno da krše zabranu kretanja od 18 do pet sati te su im izdati prekršajni nalozi kojima su im izrečene kazne od po 500 KM.

Međutim, u Mostaru su policajci izrekli kaznu od 1.300 KM S. B. (28) koji je, kako nam je potvrđeno, uz to što je prekršio zabranu kretanja, upravljao neregistriranim automobilom, a imao je zabranu upravljanja vozilom B-kategorije.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više