Obračun na autoputu u BiH: Potukli se zbog gužve kod naplatnih kućica

Najmanje tri lica povrijeđena su u tuči koja se danas dogodila kod naplatnog mjesta u Čatrnji, na autoputu Banja Luka-Gradiška.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Prema nezvaničnim saznanjima, do obračuna je došlo zbog gužvi odnosno čekanja u koloni kod naplatnih kućica.

“Policijskoj stanici Gradiška, oko 16,50 časova, prijavljeno je da je na autoputu Banjaluka-Gradiška, u mjestu Čatrnja, u blizini naplatnih kućica, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom više lica”, rekli su iz PU Gradiška.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.

Nezvanično, u tuči je učestvovalo četiri do pet osoba. Dva lica, po dosad prikupljenim informacijama, imaju lakše povrede, a jedno teže, odnosno prelom prsta.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više