Muškarac poginuo prikliješten između traktora i kamiona

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti nesreće, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a

U zaseoku Greda, mjesto Obrovac kod Banje Luke, jučer je oko 10.55 sati u blizini porodične kuće pronađeno tijelo M. S. (44).

Kako je saopćeno iz banjalučkog Tužilaštva, prilikom pokušaja M. S. da stavi u pogon teretno motorno vozilo “mercedes” koje je bilo natovareno ogrevnim drvetom, zakačio ga je lancem za traktor, te je tada došlo do kontakta dva vozila, a M. S. se nalazio između navedenih vozila, te je tom prilikom i nastradao, javlja Faktor.

– Uviđaj na licu mjesta nezgode obavio je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka Radenko Janković, zajedno sa policijskim službenicima Policijske uprave Banja Luka i dežurnim ljekarom-mrtvozornikom. Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere na utvrđivanju okolnosti nesreće, a naložena je i obdukcija beživotnog tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS-a – navodi se u saopćenju Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više