Migranti ukrali Audi pa bježali policiji

Policijska stanica Bileća jučer je, oko 10:45 sati zaprimila prijavu da su dvije osobe ukrale automobil Audi 80.

Prema riječima Jovane Cvijetić, portparola PU Trebinje, odmah po zaprimanju prijave policijski službenici Policijske stanice Bileća su o prijavi obavjestili policijske službenike susjednih Policijskih stanica.

– Na regionalnom putu Bileća- Berkovići, u mjestu Hatelji, PATR0LA Policijske stanice Berkovići je pokušala da zaustavi automobil, međutim vozač automobila se oglušio na naređenje policijskog službenika i nastavio da vozi prema Berkovićima. Policijski službenici su sa službenim automobilom krenuli za njima i sustigli su ih par kilometara dalje. Oba lica su lišena slobode u 11:20 sati, izjavila je Cvijetić.

Dodala je da će nakon konsultacija sa dežurnim tuž**ocem OJT u Trebinju , migranti zbog postojanja osnova su*nje da su počinila KD krađa i sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, biti predati u nadležnost OJT u Trebinju.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više