Magistralni put: Poginuli supružnici, dijete teško povrijeđeno

Dvije poginule osobe i jedna teško povrijeđena epilog je stravične saobraćajne nezgode koja se danas dogodila na magistralnom putu Tuzla – Sarajevo.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.U nezgodi su učestvovali cisterna i Passat.

Usljed jakog udara, vozač automobila je ostao zaglavljen u smrskanom vozilu te su intervenirali i vatrogasci.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.U vozilu su se nalazili žena i dijete koji su, zajedno s vozačem, prevezeni u Dom zdravlja u Olovu.

Prema informacijama koje je objavio portal avaz.ba, nastradali su supružnici iz Banovića, a dijete je teško povrijeđeno.
Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.Fotografija Stranicaa.U nesreći vozač cisterne nije zadobio povrede.

Cisterna je nakon sudara prepriječila put te je saobraćaj obustavljen do okončanja uviđaja i uklanjanja vozila.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više