Džejla Ramović opet oduševila i plasirala se u naredni krug takmičenja // Đorđe uputio Džejli DIRLJIVE RIJEČI: Sretan sam što će na tebe da se ugledaju naša djeca (FOTO)

U četvrtom krugu “Zvezda Granda” u duelu su učestvovali Azra Musić koja je u timu Jelene Karleuše i Džejla Ramović koja je vježbala sa Marijom Šeriofivić. Prva se predstavila pjesmama “Pazi kome zavidiš” Lepe Brene i “Marija Magdalena” Doris Dragović, dok je druga izabrala numere “Hajde onda ništa” Tijane Bogićević i “Nismo smeli” Jovane i Marije Šerifović. Azra je sve iznenadila svojim stajlingom “snježne kraljice”, a Džejla je ponovo tokom nastupa raspametila svoju mentorku Mariju koja je vikala “Bravo!”

Nakon nastupa žiri je sa pet glasova nagradio Džejlu koja je prošla direktno dalje, a samo dva glasa osvojila je Azra. Prvi se za riječ javio Bosanac koji je glas poklonio Azri, a Džejli je poručio da mora više sa Marijom da radi na niskim lagama.

“Džejla ti si evidetno bila dominantnija večeras u ovom duelu. Nemam nijednu zamjerku za pjevanje. Zanima me zašto takav stajling? Ti si mlada djevojka, obukla si sve crno trebalo bi da uneseš malo vedrine? Azra ti si se trudila i moj glas podrške za tvoju želju. Stvarno si se trudila”, pitala je Viki. . Đorđe je pohvalio Azrin osmijeh i entuzijazam, a Džejli je uputio dirljive reči.

“To što toliko ljudi pita za tebe pokazuje da umjesto sisa, golih dupeta i rijaliti programa možemo da imamo nekog na koga će naša djeca da se lijepe. Ti nosiš taj barjak djevojčice i ja sam užasno sretan što se neko takav pojavio. Ostani u tom ramu ozbiljnosti i u tom ramu djevojaštva koje nosiš sa sobom. Ti si neko ko pokazuje da ta vrsta kvaliteta, nevinosti i čistote ipak pobjeđuje”, rekao je Đorđe. Ana i Snežana su se pridružile Bosančevim savjetima. Jelena je ohrabrila i pohvalila Azru za sve što je večeras uradila.

Marija je još jednom iskoristila priliku da čestita Džejli i udijeli joj komplimente i da poruči Bosancu da već sa njom radi na svemu što je rekao.

Comments are closed.

U skladu s novom europskom regulativom, USN je nadogradio politiku privatnosti i korištenja kolačića. (Cookies) Kolačiće upotrebljavamo kako bismo vam omogućili korištenje naše online usluge, što bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost našeg portala, prikaz reklamnih sadržaja i ostale funkcionalnosti koje inače ne bismo mogli pružati. Daljnjim korištenjem portala, suglasni ste s korištenjem kolačića. PrihvatiPročitaj više